top of page

Politica de livrare si retur

Politica de livrare

Realizarea comenzilor nu are un termen fix, ea este estimata in momentul comenzii, in functie de numarul si complexitatea comenzilor existente, si este comunicata in e-mailul de confirmare a comenzii. Exista posibilitatea ca unele comenzi sa fie refuzate in cazul in care sunt plasate cu putin timp inainte de eveniment. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati sectiunea de Termeni si Conditii.

Transportul dureaza de regula 24 de ore prin Fan Courier sau Prioripost, insa exista posibilitatea ca durata sa se prelungeasca din motive independente de noi. De aceea luam intotdeauna o marja de siguranta si nu livram niciodata colete cu o zi sau doua inainte de eveniment prin curier.

Pentru livrari personale transportul costa 25 lei/comanda in Bucuresti si 35 de lei in imprejurimi (in localitatile care au limita comuna cu orasul). Pentru transportul prin curier, tariful de transport pentru o pereche de lumanari se situeaza in mod normal intre 25 si 35 de lei, in localitatile din aria de acoperire Fan Courier, prin care trimitem comenzile.

Pentru livrari internationale va rugam sa ne contactati.

 

De asemenea, comenzile pot fi ridicate personal de la atelierul nostru, la adresa mentionata pe site.

Politica de retur

Produsele vandute pe site sunt nereturnabile, fiind incadrate la Art. 16, litera c din OUG 34/2014, respectiv "produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar".

bottom of page