top of page

Politica de livrare si retur

Politica de livrare

Realizarea comenzilor nu are un termen fix, ea este estimata in momentul comenzii, in functie de numarul si complexitatea comenzilor existente, si este comunicata in e-mailul de confirmare a comenzii. Exista posibilitatea ca unele comenzi sa fie refuzate in cazul in care sunt plasate cu putin timp inainte de eveniment. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati sectiunea de Termeni si Conditii.

Transportul dureaza de regula 24 de ore prin Fan Courier sau Prioripost, insa exista posibilitatea ca durata sa se prelungeasca din motive independente de noi. De aceea luam intotdeauna o marja de siguranta si, ca regula generala, nu livram colete cu o zi sau doua inainte de eveniment prin curier. 

Pentru livrari personale transportul costa 30 lei/comanda in Bucuresti si 40 de lei in imprejurimi (in localitatile care au limita comuna cu orasul). Pentru transportul prin curier, tariful de transport pentru o pereche de lumanari se situeaza in mod normal intre 25 si 40 de lei, in localitatile din aria de acoperire Fan Courier (cele care nu au km suplimentari). Pe site exista tarife estimative de transport calculate pentru transportul prin Fan Courier in localitatile fara km suplimentari. La livrarea prin Fan Courier, pentru transport este emisa separat chitanta de catre firma de curierat, prin urmare calculele noastre sunt estimative, suma exacta fiind calculata si incasata de transportator.

Pentru a verifica daca o localitate are sau nu km suplimentari, va rugam sa consultati site-ul Fan Courier: https://www.fancourier.ro/acoperire/. In localitatile care nu se afla in aria de acoperire, la alegerea clientilor, putem livra prin Fan Courier la costul cu km suplimentari inclusi, prin Prioripost, la oficiul postal din localitate, sau la cel mai apropiat sediu Fan Courier. In a doua si a treia varianta, costul de transport este cel estimat pentru livrarea prin Fan Courier fara km suplimentari.

Pentru transportul international exista pe site tarife de transport estimative pentru transportul prin posta pentru o parte dintre tarile in care putem livra. In unele tari din UE putem livra si prin alti transportatori. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

 

De asemenea, comenzile pot fi ridicate personal de la atelierul nostru, la adresa mentionata pe site.

Politica de retur

Produsele vandute pe site sunt nereturnabile, fiind incadrate la Art. 16, litera c din OUG 34/2014, respectiv "produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar".

bottom of page