top of page

despre noi

La inceput a fost curiozitatea. Lumanari cumparate de la supermarket, topite si turnate in forme mai interesante. Imagini cu copilul, catelul sau pisica imprimate stangaci pe ele. Un hobby. Apoi a venit interesul. Metodele de lucru s-au perfectionat, echipamentele improvizate de la inceput au fost inlocuite cu unele mai serioase, iar rezultatele au devenit pe zi ce trece mai bune. La final, pasiunea. Fiecare produs este lucrat cu placerea pe care o ai atunci cand faci ceea ce iubesti. Imperfectiunile ne scot din minti, iar daca un client zice doar "Da, sunt ok" despre o pereche de lumanari, ne deprima pentru intreaga zi. La fel cum aprecierea pentru munca depusa ne da energie si ne face sa ne dorim sa realizam lucruri si mai frumoase.

Producem lumanari de nunta si botez personalizate din anul 2016 si buchete din 2017, iar in acest timp am acumulat un portofoliu consistent de modele realizate. Pe site sunt o parte dintre ele, insa nu trebuie sa va simtiti limitati de numarul lor finit, chiar daca sunt in numar destul de mare. Orice model poate fi modificat in asa fel incat sa aiba acel "touch" pe care orice mireasa sau nasa si-l doreste. Iar daca aveti nevoie de un sfat, ne puteti intreba orice in sectiunea de Chat, pe Facebook, Instagram, WhatsApp sau la telefon. 

Daca doriti sa fiti la curent in timp real cu cele mai noi modele pe care le facem puteti urmari si pagina noastra de Facebook, Lumanari Personalizate Nunta-Botez, acolo unde a inceput de fapt toata povestea noastra. Tot acolo veti putea trage o concluzie, din comentariile si recenziile clientilor, in ceea ce priveste calitatea produselor si relatia noastra cu acestia.

IMG_1710.JPG
IMG_1353.JPG
bottom of page